Arn The Knight Templar – Arn: Cavalerul templier (2007)

Arn The Knight Templar – Arn: Cavalerul templier (2007)

Arn The Knight Templar – Arn: Cavalerul templier 2007 Online Subtitrat in Romana.O productie suedeza de exceptie, un film de capa si spada, saga unei familii de nobili din Suedia de pe vremea cruciadelor povesteste despre viata si faptele lui Arn, fiul lui Magnus. Mic fiind, Arn are un accident ingrozitor, sansele lui de supravietuire fiind nule. Totusi, parintii se roaga pentru el promitandu-l divinitatii daca il va lasa in viata. Ca prin minune Arn isi revine si parintii sai il duc la o manastire pentru a respecta cuvantul dat. Din acest moment toata lumea il considera un slujitor al Domnului si cu totii sunt convinsi ca el are un destin aparte. Numai ca staretul si fratele Guilbert au alte planuri cu el, crescandu-l ca pe un adevarat razboinic si deprinzandu-l cu mestesugul armelor. Devenind barbat, Arn se intoarce acasa, cunoaste dragostea, lupta pentru putere, tradarea si gloria, chiar ajunge unul din aparatorii Ierusalimului.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tai de pe site si comenteaza filmele vazute si trimite-le celor dragi