Brigada sinucigașilor (2016) Online Subtitrat HD

Brigada sinucigașilor (2016) Online Subtitrat HD

Vizionează online filmul Suicide Squad 2016  (Brigada sinucigașilor), online subtitrat HD, fără intrerupere cu subtitrare în Română gratis HD In filmul cu supereroi  de actiune, Amanda Waller înfiinţează în cadrul agenţiei guvernamentale A.R.G.U.S., pe care o conduce, o Brigadă Sinucigaşă, care oficial se numeşte Task Force X. Pentru Brigada Sinucigaşă au fost recrutaţi răufăcători celebri, printre care Joker, Harley Quinn şi Deadshot. Aceştia, împreună cu alţi răufăcători de teapa lor, trebuie să desfăşoare misiuni de mare risc pentru guvern în schimbul amnistiei. Dacă misiunea lor are succes, binecunoscuţii infractori au dreptul să mai trăiască încă o zi, iar pedeapsa le este redusă. Însă dacă misiunea dă greş, guvernul se poate debarasa de ei pe loc. În acest scop le-au fost implantate micro bombe care pot fi detonate dacă membrii brigăzii încearcă să evadeze sau să creeze probleme în timpul misiunilor care le sunt desemnate. Astfel, cei mai mari malefici din lume sunt obligaţi să îşi câştige dreptul la viaţă făcând fapte bune.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Gio a comentat pe data | 10 October 2016 ora 00:43

  F frumos..merita vazut…recomand

 2. TyNkOdE a comentat pe data | 12 October 2016 ora 11:48

  BooooM BoooM BoooM !!!!!!

 3. cristi a comentat pe data | 12 October 2016 ora 15:59

  nemaipomenit de rupestru antic debordant de miracolul indus,,asa ca filmul il recomand cu pasiune asidua cu tovarasii!

 4. cipik a comentat pe data | 23 October 2016 ora 17:41

  este un film bun cu actori de top!
  si din final inteleg ca va fi si urmare …

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tai de pe site si comenteaza filmele vazute si trimite-le celor dragi